Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centru de persoane cu dizabilități din Dâmbovița, devenit focar COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 10 iulie 2020, ora 11:45

Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Țuicani – Moreni, din județul Dâmbovița, are peste o sută de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, devenind focar de COVID-19.

Potrivit Mediafax, 106 persoane din această unitate sunt infectate cu noul coronavirus, dintre care 14 îngrijitori. Un comunicat transmis ieri de DSP Dâmbovița amintește că 92 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate la persoanele asistate din acest centru de îngrijire. Totodată, pentru 55 de persoane, confirmarea infectării cu SARS-CoV-2 a venit ieri.

focar covid dambovita moreni

Monitorizarea clinică a persoanelor depistate cu COVID-19 este efectuată acum de medicii specialiști din Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Târgoviște.

Acești medici s-au deplasat la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Țuicani – Moreni pentru a stabili conduita terapeutică și pentru a interna în spital persoanele cu COVID-19.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: focare de COVID-19 COVID-19 pacienti cu COVID-19 diagnostic covid pacienti covid-19 test pozitiv la COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.