Newsflash
Știri

Centrele de vaccinare anti COVID din județul Vâlcea se închid

de Florentina Ionescu - mar. 30 2022
Centrele de vaccinare anti COVID din județul Vâlcea se închid

În județul Vâlcea se închid centrele de vaccinare împotriva COVID-19, iar imunizarea se va face doar la medicii de familie.

Ultimul centru comunitar de vaccinare anti-COVID din Vâlcea, cel de la Liceul Tehnologic Forestier din municipiul reşedinţă, se va închide joi, scrie AGERPRES

vaccinare rapel

De luna viitoare, imunizarea se va desfăşura numai prin intermediul medicilor de familie care vor dori să administreze acest vaccin, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică.

Numărul celor care se vaccinează împotriva COVID a scăzut foarte mult de la ridicarea restricţiilor impuse de pandemie, ajungându-se la o medie de circa 10 persoane pe zi în tot judeţul Vâlcea.

Astfel, s-a luat decizia închiderii centrelor comunitare, zilele acestea urmând să fie contactaţi şi medicii de familie în vederea actualizării listei cabinetelor în care se va face în continuare vaccinarea anti-COVID, arată DSP.

În urmă cu aproape două luni, au fost închise încă două astfel de centre din municipiul reşedinţă, cel din sala de sport de la Liceul Sanitar „Antim Ivireanul” şi cel de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann”.

Din ianuarie 2021, când a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 în Vâlcea, au fost imunizate circa 150.000 de persoane, prin intermediul a 17 centre de vaccinare şi 63 de medici de familie din tot judeţul, mai scrie AGERPRES.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe