Newsflash
Știri

Ce clinică îi testează anti-COVID pe sportivii români trimiși la Tokyo

de L. Budin - iun. 17 2021
Ce clinică îi testează anti-COVID pe sportivii români trimiși la Tokyo

Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo vor avea loc între 23 iulie și 8 august 2021. Ediția este organizată într-un context special și, din acest motiv, organizatorii au impus condiții de siguranță sporite.

Furnizorul exclusiv de sănătate, pentru testarea delegației României care va participa la această ediție a Jocurilor Olimpice, este Rețeaua de sănătate Regina Maria.

Ilustratie laborator_Regina Maria

Elemente de siguranță

Rețeaua a adoptat standarde riguroase pentru a exclude orice posibilitate de fraudă sau falsificare a rezultatelor emise de laboratoarele sale. Din decembrie 2020, au fost introduse elemente de siguranță pe toate buletinele de analize.

Suntem extrem de onorați să fim furnizorul agreat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român pentru a testa sportivii care ne vor reprezenta la această ediție a Jocurilor Olimpice. Acest parteneriat se bazează pe expertiza noastră acumulată în cei 26 de ani de activitate”, a declarat Fady Chreih, CEO Rețeaua de sănătate Regina Maria.

rezultate atestate

Fiecare buletin de analiză are asociat un cod QR unic, ceea ce asigură trasabilitatea și calitatea rezultatelor. Prin simpla scanare a codului se poate verifica autenticitatea rezultatului, prin vizualizarea variantei digitale a buletinului de analize. În plus, fiecare buletin de analize poartă atestarea specialiștilor acreditați să utilizeze cele mai noi tehnologii de laborator.

Ne-am bucurat să aflăm că Rețeaua de sănătate Regina Maria face parte din lista laboratoarelor agreate la nivel mondial de Comitetul de Organizare a Jocurilor Olimpice Tokyo 2020. Operatorul de sănătate a îndeplinit cu succes toate formalitățile necesare pentru ca sportivii noștri să se simtă în siguranță”, a declarat Mihai Covaliu, președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe