Newsflash
Știri

Câte cereri pentru emiterea vizei anuale a primit CMSB în această vară

de Florentina Ionescu - oct. 5 2021
Câte cereri pentru emiterea vizei anuale a primit CMSB în această vară

Colegiul Medicilor Stomatologi București (CMSB) a anunțat câte cereri pentru emiterea vizei anuale au fost transmise pe parcursul acestei veri.

Potrivit datelor postate în mediul online, pe o rețea socială, CMSB a arătat că: 

  • În luna iunie 2021, au fost primite online 90 de cereri; 284 de cereri de emitere viză anuală au fost depuse, iar 13 au fost depuneri de jurământ;
  • În luna iulie 2021, au fost primite 68 de cereri online; 283 de cereri de emitere viză anuală și 5 depuneri de jurământ;
  • În luna august 2021, au fost primite 62 de cereri online; 225 de cereri de emitere viză anuală și 24 depuneri de jurământ. 

urgente stomatologice

 

„Toamna nu se numără doar bobocii, ci și numărul de cereri pentru emiterea vizei anuale care au fost trimise online. Pe parcursul întregii veri, în lunile iunie, iulie și august, 220 dintre cele 792 cereri au fost transmise online. Așadar, aproximativ 30% dintre dumneavoastră optați pentru digitalizare, fapt care ne bucură nespus. Continuăm împreună procesul de digitalizare, întrucât: nu mai este nevoie să vă deplasați fizic; ne puteți trimite online documentele de avizare; puteți efectua plăți online”, au transmis ieri reprezentanții Colegiului Medicilor Stomatologi București, pe o rețea socială.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe