Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cât de mare a fost concurența la examenul de admitere la UMF Cluj-Napoca

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 26 iulie 2021, ora 10:32

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu a oferit detalii despre desfășurarea examenului de admitere la UMF Iuliu Hațieganu, care a avut loc în weekendul care tocmai s-a încheiat.

Referitor la sesiunea iulie 2021, rectorul UMF „Iuliu Hațieganu” a explicat că examenul de admitere a însemnat „peste 400 de voluntari, 1.700 de candidați, 15 săli de examen și nenumărate emoții”.

Vă reamintim că în 25 iulie a avut loc examenul de admitere la UMF din Cluj-Napoca, la programele de studiu Medicină și Medicină Dentară. 

admitere examen ufm iuliu hatieganu

„Și în acest an, concursul de admitere la programele de studiu în limba română s-a desfășurat în condiții excepționale, astfel încât tinerii candidați să fie în siguranță. Le sunt recunoscătoare colegilor mei, cadrele didactice și personalul administrativ, care s-au mobilizat exemplar și de această dată. Mulțumesc dragi colegi!”, a scris prof. dr. Anca Dana Buzoianu pe o rețea de socializare, pe pagina sa oficială, alături de câteva fotografii din sala de examen.

Sursa foto: www.facebook.com/ancadanabuzoianu

Etichete: prof. dr. Anca Dana Buzoianu umf iuliu hatieganu UMF Cluj studenti UMF Cluj-Napoca admitere UMF admitere umf cluj

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.