Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Carta pacienţilor cu cancer

   Cu ocazia Zilei mondiale de luptă împotriva cancerului, European Cancer Concord, o iniţiativă 20 de organizaţii europene ale pacienţilor cu cancer, a lansat în Parlamentul European „Carta drepturilor pacienţilor europeni bolnavi de cancer“. Aceasta proclamă, în cele trei articole ale sale, dreptul fiecărui cetăţean european: de a primi informaţiile cele mai exacte şi a fi implicat în mod proactiv în propria îngrijire; la asistenţă de specialitate corespunzătoare, acordată în mod optim şi în timp util şi susţinută de activităţi de cercetare şi inovare; şi de a primi asistenţă în sistemele de sănătate, care să fie în măsură să asigure rezultate optime de tratament, reabilitarea pacientului, cea mai bună calitate a vieţii şi îngrijire de specialitate la preţuri accesibile. (Dr. M. C.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC