Newsflash
Știri

Când va fi deschis spitalul modular din Pipera

de Florentina Ionescu - oct. 11 2021
Când va fi deschis spitalul modular din Pipera

Autoritățile au anunțat că Spitalul modular din Pipera se va deschide marți, însă la început, această unitate medicală nu va funcționa la capacitate maximă.

Ieri, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), dr. Raed Arafat, a făcut o vizită-fulger la Spitalul modular din Pipera. La intrarea în unitate, el a declarat că unitatea se va deschide treptat, începând de marți (mâine). 

spital modular pipera2
Sursa foto: https://www.facebook.com/guv.ro

Pe pagina oficială de Facebook a Guvernului României, premierul Florin Cîțu a explicat ieri:

„Am fost să verific stadiul lucrărilor de la spitalul modular Pipera și să mă asigur că devine funcțional cât mai repede, chiar zilele acestea. Primii pacienți, aproximativ 100, vor putea fi îngrijiți la Pipera începând de marți. În două săptămâni, vor fi 374 de paturi cu oxigen pentru bolnavii COVID, ceea ce înseamnă că reducem presiunea de pe UPU. PS: Soluția să scăpăm de pandemie rămâne tot vaccinarea”.

Alături de acest mesaj, au fost publicate și câteva fotografii din timpul vizitei-fulger la Spitalul modular din Pipera. 

spital modular pipera3 

spital modular pipera1

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe