Newsflash
Știri

Când va deveni operațională lista de așteptare pentru vaccinarea anti COVID

de Florentina Ionescu - mar. 10 2021
Când va deveni operațională lista de așteptare pentru vaccinarea anti COVID

Președintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19, a explicat când va fi operațională lista de așteptare pentru persoanele care doresc să se vaccineze.

Coordonatorul CNCAV a spus că lista de așteptare pentru vaccinarea anti COVID va fi pusă (în funcționare) și va deveni operațională din data de 15 martie. 

vaccinare_1

Pe lângă centrele active, funcționale la acest moment, se vor regăsi în platforma de programare și celelalte centre care sunt prevăzute pentru actuala campanie de vaccinare, care urmează a fi operaționalizate și deschise pe măsură ce autoritățile vor avea dozele disponibile, a mai spus medicul.

„Începând cu luna aprilie, ne așteptăm la un număr mai mare de doze şi, o să vedeţi, o să fie transmise aceste informații”, a declarat Valeriu Gheorghiță în conferința de presă de ieri.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe