Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Campanie de vaccinare anti-COVID, la UMFST Târgu Mureş

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 8 octombrie 2021, ora 15:08

UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureş organizează, în perioada 8-10 octombrie, în intervalul orar 08:00 - 20:00, o nouă campanie de vaccinare împotriva SARS-CoV-2.

Campania de vaccinare este adresată personalului didactic, auxiliar, nedidactic și studenților care optează pentru administrarea dozei a treia, au anunțat reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

UMFST

Vaccinarea se va realiza exclusiv cu vaccinul Pfizer-BioNTech și doar pentru doza trei, în spațiul special amenajat la Facultatea de Farmacie din cadrul UMFST.

Potrivit sursei citate, beneficiarii vor primi adeverințe de vaccinare unde va fi specificată schema de vaccinare, cu menționarea celor trei doze efectuate. 

„Având în vedere evoluția epidemiologică severă din România și necesitatea asigurării protecției maximale a cetățenilor împotriva maladiei COVID-19, membrii Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 au hotărât în unanimitate, pe baza datelor științifice disponibile, necesitatea administrării dozei de rapel, începând cu data de 28 septembrie, pentru toate persoanele care au mai mult de 6 luni de la administrarea dozei a doua”, a declarat prof. dr. Septimiu Toader Voidăzan, coordonatorul centrului de vaccinare UMFST.

Etichete: UMFST Targu Mures Pfizer-BioNTech campanie de vaccinare a treia doza

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC