Newsflash
Știri

Campanie de donare de sânge a pompierilor din judeţul Dolj

de Dorina Novac - sept. 10 2020
Campanie de donare de sânge a pompierilor din judeţul Dolj

Un număr de 11 pompieri doljeni au fost prezenţi, miercuri, la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Craiova pentru a dona sânge.

Gestul umanitar al pompierilor doljeni vine în continuarea campaniei naţionale de solidaritate socială „Salvatorii donează pentru viață”, constând în donarea de sânge pentru semenii noştri aflaţi în suferinţă.

pompieri dolj
Sursă imagine: ISU Dolj/ Facebook

 

„Am reușit să ne mobilizăm, din nou, într-o misiune de asistență pentru cei care au nevoie de ajutor, manifestându-ne prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune desfășurată dincolo de sarcinile profesionale”, precizează ISU Dolj.

Nu este prima dată când pompierii donează sânge, personalul unităţii şi subunităţilor inspectoratului desfăşurând și alte acţiuni similare în trecut, anunță ISU Dolj.

„În contextul lipsei de sânge cu care se confruntă adeseori spitalele din ţară, îi invităm pe toţi cetăţenii din judeţul nostru care doresc să se implice să se prezinte la centrul de transfuzie pentru a dona sânge”, transmite sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe