Newsflash
Știri

Calendarul concursului de admitere la UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș

de Florentina Ionescu - iun. 7 2022
Calendarul concursului de admitere la UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și-a prezentat recent oferta educațională.

Astfel, pe site-ul instituției sunt oferite informații despre programele de studii de licență din cadrul UMFST.

Pe lista cu programele de studii de licență din cadrul UMFST pentru anul 2022-2023 se află și domeniile Medicină, Medicină militară, Asistență medicală generală, Nutriție și dietetică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Medicină dentară, Tehnică dentară, Farmacie, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, Chimie medicală, Chimie tehnologică ș.a.  

examen obtinere titlu medic farmacist specialist

Pentru programele de studiu de licență Medicină, Medicină Militară, Medicină Dentară și Farmacie, înscrierile au loc online, 24 de ore din 24, în perioada 16 iulie 2022, orele 8:00 – 21 iulie 2022, orele 12:00, iar examenul de admitere are loc în 24 iulie 2022. Afișarea rezultatelor va avea loc tot în 24 iulie.

Pentru programele de studiu de licență*: Asistență medicală generală, Nutriție și dietetică, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică dentară, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, Chimie medicală, Chimie tehnologică, înscrierile au loc online, 24 de ore din 24, în perioada 16 iulie 2022, orele 8:00 – 21 iulie 2022, orele 12:00.

Calendarul complet poate fi consultat pe site-ul adminfo.umfst.ro

oferta educationala umfst


Notă autor:

*Programe de studii ale căror număr de locuri alocate admiterii se va cunoaște la sfârșitul sesiunii de Preadmitere 2022 (în funcție de confirmările candidaților declarați admiși la Preadmitere).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe