Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Călătorii sigure, cu aplicația mobilă Re-open EU

de Dr. Diana Andronache - dec. 18 2020
Călătorii sigure, cu aplicația mobilă Re-open EU

Săptămâna aceasta, Comisia Europeană a lansat aplicaţia mobilă Re-open EU. Aplicația oferă informaţii actualizate privind managementul sănătăţii publice, măsurile de siguranţă și condiţiile de călătorie în statele membre ale UE, precum și în Islanda, Liechtenstein, Norvegia și Elveţia.

poza 2 copy

Informaţiile, disponibile în toate limbile oficiale ale UE, provin de la Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor și de la statele membre. Aplicaţia oferă informaţii cu privire la măsurile de restricţie aflate în vigoare, cerinţele de carantină și testare pentru călători, dar și la aplicaţiile mobile disponibile pentru depistarea și avertizarea persoanelor care au venit în contact cu pacienţi confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2. Este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar informaţiile vor putea fi accesate în continuare și prin intermediul platformei https://reopen.europa.eu/.

Sursa 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe