Newsflash
Știri

Cadre medicale de la Spitalul Municipal Toplița, infectate cu SARS-CoV-2

de Florentina Ionescu - iul. 28 2020
Cadre medicale de la Spitalul Municipal Toplița, infectate cu SARS-CoV-2

La Spitalul Municipal Topliţa au fost depistate noi cazuri de infecție cu SARS-CoV-2, dintre care 13 cazuri sunt în rândul cadrelor medicale.

Potrivit AGERPRES, care citează un comunicat de presă al Spitalului Municipal Topliţa, în ultimele două zile, în urma testării RT-PCR realizată la nivelul unităţii, au fost identificate 17 cazuri noi de infecţie cu SARS-CoV-2.

cadre medicale toplita cu covid-19

Dintre acestea, 13 cazuri sunt depistate în rândul salariaţilor spitalului, doi sunt pacienţi internaţi la secţia chirurgie generală şi doi sunt pacienţi prezentaţi la camera de gardă.

„Menţionăm că trei dintre pacienţii depistaţi pozitiv vor fi transferaţi la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc şi un pacient va fi transferat la Spitalul Municipal Gheorgheni”, au precizat reprezentanţii Spitalului Municipal Topliţa.

Activitatea în secțiile de chirurgie şi ATI, precum şi în ambulatoriile de medicină internă şi chirurgie generală a fost suspendată momentan.

comunicat toplita


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe