Newsflash
Știri

București: vaccinare drive through spre autostrada A1

de L. Budin - mai 14 2021
București: vaccinare drive through spre autostrada A1

Primarul Ciprian Ciucu anunță deschiderea primului centru de vaccinare de tip drive through în Sectorul 6 – și al doilea din București.

Centrul funcționează în parcarea Metro Militari, zilnic, între orele 8.00-20.00. „Este excelent poziționat, cu acces facil, într-o zonă foarte tranzitată, cu acces dinspre și spre A1”, arată edilul de sector, pe pagina sa de Facebook. 

drive-thru-militari

Ciprian Ciucu a ținut să sublinieze că meritul este al Centrului Medical Dr. Furtună Dan, care s-a ocupat de organizare, și al Metro Militari, pentru că a pus terenul la dispoziție. A transmis mulțumiri prefectului Capitalei, Alin Stoica, Jandarmieriei Române și STS, pentru „colaborarea excelentă”, care a permis deschiderea centrului în doar două săptămâni.

Prin urmare, edilul îi îndeamnă pe cei care vin la cumpărături sau care pleacă prin țară, pe autostrada A1, să facă o pauză de câteva minute și să vină la vaccinare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe