Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

București: vaccinare drive through spre autostrada A1

Viața Medicală
L. Budin vineri, 14 mai 2021, ora 15:03

Primarul Ciprian Ciucu anunță deschiderea primului centru de vaccinare de tip drive through în Sectorul 6 – și al doilea din București.

Centrul funcționează în parcarea Metro Militari, zilnic, între orele 8.00-20.00. „Este excelent poziționat, cu acces facil, într-o zonă foarte tranzitată, cu acces dinspre și spre A1”, arată edilul de sector, pe pagina sa de Facebook. 

drive-thru-militari

Ciprian Ciucu a ținut să sublinieze că meritul este al Centrului Medical Dr. Furtună Dan, care s-a ocupat de organizare, și al Metro Militari, pentru că a pus terenul la dispoziție. A transmis mulțumiri prefectului Capitalei, Alin Stoica, Jandarmieriei Române și STS, pentru „colaborarea excelentă”, care a permis deschiderea centrului în doar două săptămâni.

Prin urmare, edilul îi îndeamnă pe cei care vin la cumpărături sau care pleacă prin țară, pe autostrada A1, să facă o pauză de câteva minute și să vină la vaccinare.

Etichete: vaccinare drive through centru autostrada a1 sectorul 6

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.