Newsflash
Știri

București: caricaturistul Gogu Neagoe a dăruit portrete donatorilor de sânge

de L. Budin - dec. 3 2021
București: caricaturistul Gogu Neagoe a dăruit portrete donatorilor de sânge

Caricaturistul Gogu Neagoe a oferit portrete și caricaturi, drept de mulțumire pentru eforturile donatorilor și ale medicilor de la Centrul de Transfuzie Sanguină București.

A IX-a ediție a proiectului „Picătura de viață” - campania de donare de sânge organizată de Federația AMiCUS România - a fost animată de portretele și caricaturile realizate la fața locului de artistul oltean. Evenimentul a avut loc între 16 și 19 noiembrie, la Centrul de Transfuzie Sanguină – București.

caricatura1

Practic, artistul a desenat și oferit 120 de portrete pe zi, se arată într-un comunicat.

Gogu Neagoe, în vârstă de 44 de ani, membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România, a ales să-și doneze operele în scopuri caritabile. A participat la numeroase evenimente din țară, de colectare de fonduri pentru proiecte din sănătate.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe