Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Braşovul, al şaselea centru de investigaţii PET-CT decontate

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 8 ianuarie 2020, ora 14:29

În urma încheierii unui contract între Casa de Asigurări de Sănătate Brașov și clinica Neolife, Brașovul a devenit cel de-al șaselea centru în care bolnavii oncologici pot efectua gratuit PET-CT.

Investigația PET-CT este una dintre cele mai moderne metode imagistice de examinare, care poate identifica şi localiza modificările maligne din întregul organism. Se acordă gratuit, prin decontare de la Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate (FNUASS).

Investigaţia se acordă gratuit în cadrul subprogramului de monitorizare a involuţiei bolii la pacienţii cu afecţiuni oncologice. Prin încheierea acestui contract, Braşovul devine al şaselea centru în care se poate efectua această investigaţie”, a declarat directorul executiv al CAS Braşov, Anca Daisa.

De asemenea, directorul executiv al CAS Braşov a precizat că preţul unei asemenea investigaţii, pe piaţă, este de aproximativ 1.000 de euro, scrie Agerpres.


Trebuie să ne gândim că vor fi deservite nu doar împrejurimile Braşovului, ci şi judeţele din regiunea noastră - respectiv Covasna, Harghita, probabil Prahova, Sibiul şi chiar Mureşul”, a afirmat directorul executiv al CAS Braşov.

Etichete: Casa de Asigurări de Sănătate Brașov afectiuni oncologice Investigația PET-CT

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.