Newsflash
Știri

Braşovul, al şaselea centru de investigaţii PET-CT decontate

de Dorina Novac - ian. 8 2020
Braşovul, al şaselea centru de investigaţii PET-CT decontate

În urma încheierii unui contract între Casa de Asigurări de Sănătate Brașov și clinica Neolife, Brașovul a devenit cel de-al șaselea centru în care bolnavii oncologici pot efectua gratuit PET-CT.

Investigația PET-CT este una dintre cele mai moderne metode imagistice de examinare, care poate identifica şi localiza modificările maligne din întregul organism. Se acordă gratuit, prin decontare de la Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate (FNUASS).

Investigaţia se acordă gratuit în cadrul subprogramului de monitorizare a involuţiei bolii la pacienţii cu afecţiuni oncologice. Prin încheierea acestui contract, Braşovul devine al şaselea centru în care se poate efectua această investigaţie”, a declarat directorul executiv al CAS Braşov, Anca Daisa.

De asemenea, directorul executiv al CAS Braşov a precizat că preţul unei asemenea investigaţii, pe piaţă, este de aproximativ 1.000 de euro, scrie Agerpres.


Trebuie să ne gândim că vor fi deservite nu doar împrejurimile Braşovului, ci şi judeţele din regiunea noastră - respectiv Covasna, Harghita, probabil Prahova, Sibiul şi chiar Mureşul”, a afirmat directorul executiv al CAS Braşov.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe