Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Brain Awareness Week

Viața Medicală
Ana-Maria RĂDULESCU miercuri, 6 martie 2013
   Pentru al zecelea an consecutiv, SOMS va coordona în România, în parteneriat cu Societatea Naţională de Neuroştiinţe, campania globală de promovare a cunoştinţelor despre creier, iniţiată de Fundaţia DANA.
   Atât studenţii medicinişti, cât şi publicul larg vor avea ocazia să se familiarizeze cu experimente din domeniul neuroştiinţelor, în cadrul Zilei laboratoarelor deschise şi vizitei la şcoală, pentru ca seria de evenimente programate pentru săptămâna 11–16 martie să se încheie cu o provocare: cursa Running Brains, ce va avea loc sâmbătă, 16 martie, în parcul Herăstrău, având ca invitat special pe campioana olimpică Gabriela Szabo.
   Tot în cadrul Brain Awareness Week, studenţii îşi pot exersa creativitatea în competiţia FameLab, organizată în parteneriat cu British Council, sau în concursul de prezentări ştiinţifice „Impactul exerciţiului fizic asupra memoriei“. Şi medicii rezidenţi vor fi implicaţi, provocările adresate acestora fiind rezolvarea unor cazuri clinice din domeniul neurologiei.
   Mai multe detalii despre evenimentele organizate la Bucureşti se pot afla pe site-ul SOMS (www.soms.ro).

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.