Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Book des ECN

Viața Medicală
Dr. Aurel F. MARIN joi, 24 noiembrie 2011
   Vineri, 11 noiembrie a.c., la Cluj-Napoca, în cadrul reuniunii Asociaţiei Universităţilor de Medicină şi Farmacie din România, în prezenţa dlui conf. dr. Ritli Ladislau, ministrul sănătăţii, cinci rectori (Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi, Craiova, Tg. Mureş) şi un prodecan (Timişoara) au anunţat apariţia ediţiei în limba română a cărţii Book des ECN, care va deveni bibliografie unică pentru accesul în rezidenţiat, începând cu anul viitor.
   Alături de dnii prof. dr. Florian Popa, rectorul UMF „Carol Davila“ Bucureşti, prof. dr. Constantin Ciuce, rectorul UMF „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca, prof. dr. Adrian Săftoiu, rectorul UMF din Craiova, prof. dr. Vasile Astărăstoae, rectorul UMF „Gr. T. Popa“ Iaşi, prof. dr. Constantin Copotoiu, rectorul UMF Târgu-Mureş, şi prof. dr. Andrei Moţoc, prodecan, Facultatea de Medicină, UMF „Victor Babeş“ Timişoara, s-au aflat şi reprezentanţi ai asociaţiilor studenţilor medicinişti şi ai medicilor rezidenţi.
   „Mă bucur că, alături de colegii mei din AUMFR, am reuşit să edităm această bibliografie şi sper că va fi un instrument care va facilita accesul la rezidenţiat. Este o mare onoare că am făcut lansarea la Cluj-Napoca şi că i-am avut alături pe toţi cei care au fost implicaţi în realizarea acestui proiect“, a declarat profesorul Constantin Ciuce, gazda reuniunii.
   Ediţia în limba română, agreată deopotrivă de Ministerul Sănătăţii, AUMFR, Colegiul Medicilor din România şi studenţi, a fost realizată într-un timp record, după cum se afirmă în comunicatul de presă emis de organizatori. 6.000 de exemplare au fost tipărite şi vor fi puse în circulaţie, prin intermediul universităţilor de medicină şi farmacie membre ale asociaţiei, începând cu săptămâna viitoare.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC