Newsflash
Știri

Bolile cronice la copil și adult

de D. D. M. - sept. 16 2016
Bolile cronice la copil și adult
   Peste 500 de cadre medicale sunt așteptate în zilele de 16 și 17 septembrie, la Iași, unde se vor desfășura lucrările celei de-a șasea ediții a conferințelor naționale interdisciplinare – „Abordarea multidisciplinară a bolilor cronice: Direcții și perspective“. Evenimentul, al cărui președinte onorific este prof. dr. Ostin Mungiu, se adresează în principal medicilor specialiști, medicilor de familie, dar și farmaciștilor, asistenților medicali și asistenților de farmacie. Printre invitați se află: prof. dr. Marin Burlea, prof. dr. Matei Dumitru, prof. dr. Antoniu Petriș, conf. dr. Daniela Boișteanu, conf. dr. Carolina Negrei, dr. Vladimir Poroch, dr. Irina Dumitrașcu, dr. Raluca Pleșca.
    Printre subiectele abordate se vor găsi: gastritele și boala ulceroasă la copil, rolul medicului de familie în combaterea bolilor cronice, abordarea multidisciplinară a hipertensiunii arteriale pulmonare, patologia respiratorie a somnului, relația medic–pacient în cancer, abordarea multidisciplinară a endometriozei, abordarea paliativă a bolilor cronice. Manifestarea este creditată cu puncte EMC pentru medici și puncte EFC pentru farmaciști. Participarea este gratuită.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe