Newsflash
Știri

Baia Mare: unitate sanitară modulară în cadrul Spitalului Județean de Urgență

de L. Budin - nov. 15 2021
Baia Mare: unitate sanitară modulară în cadrul Spitalului Județean de Urgență

Consiliul Judeţean Maramureş a solicitat acordul de mediu pentru proiectul „Crearea şi dotarea unui spital modular în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare”.

Investiţia va fi realizată printr-un parteneriat dintre Consiliul Județean Maramureş și SJU Baia Mare, informează Agerpres.

spital-modular

Necesitatea unui spital modular a fost analizată şi discutată împreună cu specialiştii din domeniul sănătăţii şi consilierii judeţeni. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş”, a declarat Alexandra Rus, responsabilul de comunicare al Consiliului Județean. 

Conform documentaţiei tehnice, viitorul spital modular care va funcţiona în curtea interioară a SJU Baia Mare, în vecinătatea UPU, va avea 24 de paturi și va fi dotat la standardele necesare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe