Newsflash
Știri

Avarie la conductele de apă din Institutul Clinic Fundeni

de Florentina Ionescu - iul. 2 2021
Avarie la conductele de apă din Institutul Clinic Fundeni

Ministerul Sănătății a fost informat astăzi, 2 iulie, că, în jurul orei 1.00, s-a înregistrat o avarie la conductele de apă din cadrul Institutului Clinic Fundeni (ICF).

Update ora 15:29 

Managerul ICF a anunțat că la ora 15 s-au incheiat lucrarile de reparatii. Toate cladirile sunt alimentate cu apa. 

Și Ministerul Sănătății a transmis un update referitor la avaria de la Institutul Clinic Fundeni: 

„Ministerul Sănătății a fost informat de către conducerea Institutului Clinic Fundeni că, la orele 15.00, au fost încheiate lucrările de reparații la tevile avariate. Clădirile sunt alimentate cu apă.”

update ora 13.00 

Avaria afecteză alimentarea cu apă a institutului, precum și a Institutului pentru Boli Cardiovasculare „CC Iliescu”, se arată într-o informare transmisă redacției de reprezentanții Ministerului Sănătății. 

avarie apa
Fotografie creată de Akhi art, de la Pexels

Potrivit informațiilor primite până la această oră, au fost luate măsurile necesare pentru remedierea avariei, iar echipe tehnice ale Companiei Apa Nova București lucrează în prezent în subsolul institutului la remedierea avarieri.

Totodată, în jurul orei 9.00 s-a întrunit în sedință de urgență Consiliul de Administrație al Institutului Clinic Fundeni în cadrul căreia a fost aprobată demararea procedurilor de achiziție în regim de urgență a necesarului pentru lucrările de reparație.

Urgențele medicale vor fi redirecționate de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătății către alte unități cu competențe.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe