Newsflash
Știri

Au început înscrierile la cursul „Student Antreprenor”

de Florentina Ionescu - apr. 13 2022
Au început înscrierile la cursul „Student Antreprenor”

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București oferă detalii tinerilor care doresc să se înscrie la concursul „Student Antreprenor”.

student antreprenor

„Ai o idee de afacere în domeniul medical? Ai visat întotdeauna la propriul tău business, dar niciodată nu ai știut de unde să începi? Ai vrea să știi care sunt primii pași pentru a pune pe picioare propria ta afacere? Dacă răspunsul tău este DA la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, atunci este timpul să te înscrii la cea de-a treia ediție a cursului «Student Antreprenor».”, potrivit anunțului făcut pe pagina oficială a UMFCD.

Pentru a vă înscrie, completați formularul de mai jos cu datele personale, încărcați scrisoarea de intenție și CV-ul în format Europass și pregătiți-vă să fiți următorul mare antreprenor în medicină din România.

Termenul-limită pentru completarea formularului și transmiterea documentelor solicitate este 18 aprilie 2022, ora 23:59.

Link formular de înscriere: https://forms.gle/7yFw3VWrKyS1b1ub8

Cursul se va finaliza în data de 28.05.2022, prin organizarea Concursului Planurilor de Afaceri, unde persoanele înscrise vor avea ocazia să își prezinte, alături de echipa lor, proiectul de business pe care l-au dezvoltat în cadrul cursului.

Cele trei echipe câștigătoare ale concursului vor primii burse în valoare de 4.000 de lei (locul I), 2.000 de lei (locul II) și respectiv 1.000 de lei (locul III).

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe