Newsflash
Știri

ASSMB organizează în februarie sesiuni interactive „Vreau să salvez! Primul ajutor face diferența”

de Florentina Ionescu - feb. 10 2023
ASSMB organizează în februarie sesiuni interactive „Vreau să salvez! Primul ajutor face diferența”

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București – ASSMB organizează în februarie prima sesiune interactivă gratuită de prezentare a metodelor de acordare a primului ajutor.

Cu o durată de 2 ore și 30 de minute, sesiunea aceasta este extrem de utilă pentru persoanele care doresc să învețe să acorde primul ajutor.

„Tu știi să acorzi primul ajutor? Ce faci atunci când te confrunți cu o urgență medicală? Înscrie-te și participă gratuit la sesiunile interactive de prim ajutor organizate de ASSMB și DSU în cadrul Campaniei «Vreau să salvez! Primul ajutor face diferența!»”, se arată pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

vreau sa ajut ASSMB

Astfel, prima sesiune interactivă gratuită de prezentare a principalelor metode de acordare a primului ajutor, organizată în 2023 de Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) împreună cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) va avea loc joi, 16 februarie 2023, de la ora 16:00.

„Evenimentul este adresat tuturor bucureștenilor interesați și se va desfășura la sediul ASSMB, situat în Bd. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bl. B2, Sc. 4, Parter, Sector 4. Sesiunile interactive sunt susținute de Dr. Alin Popa, șef Serviciu Formare în Medicina de Urgență, Prim Ajutor Calificat și Medicină de Dezastre din cadrul DSU, care va explica principalele elemente teoretice (prezentarea generală a sistemului național de medicină de urgență, tipuri de urgențe medicale, modalități de intervenție etc.) și va invita participanții să se alăture demonstrațiilor și aplicațiilor practice, pregătite special pentru această sesiune”, se arată în anunțul publicat de ASSMB.

Pentru înscriere și participare, persoanele interesate trebuie să parcurgă mai mulți pași. Mai multe detalii găsiți aici

Întâlnirile de acest gen sunt organizate lunar, cu participarea unor grupe de cel mult 30 de persoane. Participarea persoanelor cu vârsta sub 18 ani se va face doar cu acordul scris al părinților. 

Poligon de pregătire în situaţii de urgenţă, inaugurat la Iași 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe