Newsflash
Știri

ASSMB: Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat

de Dorina Novac - oct. 20 2020
ASSMB: Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a anunțat că directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, prof. dr. Sabina Zurac, şi-a depus demisia în cursul zilei de vineri, 16 octombrie, invocând motive personale.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), managerul Spitalului Clinic Colentina, dr. Remus Mihalcea, nu a demisionat din funcție și își exercită în continuare, în mod normal, atribuțiile prevăzute de lege.

spitalul colentina
Sursă imagine: Spitalul Clinic Colentina/ Facebook

„Ca urmare a apariției în spațiul public a unor informații neverificate privind conducerea Spitalului Clinic Colentina, administrat de Primăria Capitalei, prin ASSMB, considerăm necesar să facem următoarele precizări: Managerul Spitalului Clinic Colentina, dr. Remus Mihalcea, nu a demisionat din funcție și își exercită în continuare, în mod normal, atribuțiile prevăzute de lege. De asemenea, precizăm că directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, prof. dr. Sabina Zurac, și-a depus demisia în cursul zilei de vineri, 16 octombrie, invocând motive personale”, transmite sursa citată.

Mecicul Sabina Zurac a confirmat, luni, informația și pentru HotNews.ro, precizând că și-a scris demisia încă de la începutul lunii octombrie, iar vinerea trecută, demisia sa a ajuns pe masa Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe