Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

ASSMB: Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 20 octombrie 2020, ora 10:28

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a anunțat că directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, prof. dr. Sabina Zurac, şi-a depus demisia în cursul zilei de vineri, 16 octombrie, invocând motive personale.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti ( ASSMB), managerul Spitalului Clinic Colentina, dr. Remus Mihalcea, nu a demisionat din funcție și își exercită în continuare, în mod normal, atribuțiile prevăzute de lege.

spitalul colentina
Sursă imagine: Spitalul Clinic Colentina/ Facebook

„Ca urmare a apariției în spațiul public a unor informații neverificate privind conducerea Spitalului Clinic Colentina, administrat de Primăria Capitalei, prin ASSMB, considerăm necesar să facem următoarele precizări: Managerul Spitalului Clinic Colentina, dr. Remus Mihalcea, nu a demisionat din funcție și își exercită în continuare, în mod normal, atribuțiile prevăzute de lege. De asemenea, precizăm că directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, prof. dr. Sabina Zurac, și-a depus demisia în cursul zilei de vineri, 16 octombrie, invocând motive personale”, transmite sursa citată.

Mecicul Sabina Zurac a confirmat, luni, informația și pentru HotNews.ro, precizând că și-a scris demisia încă de la începutul lunii octombrie, iar vinerea trecută, demisia sa a ajuns pe masa Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Etichete: ASSMB spitalul clinic colentina demisie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC