Newsflash
Știri

Artă din cercetare

de Dr. C. M. - iul. 27 2012
Artă din cercetare

     Colaboratoarea din Finlanda a săptămânalului nostru, dna dr. Crina Sămărghitean, ne anunţă desfăşu­rarea, cu ocazia întâlnirii bienale din perioada 3–6 octom­brie, de la Florenţa, a Societăţii Europene de Imunodeficienţe (ESID), a expoziţiei PIDArt & Photo 2012. În calitate de preşedinte al comitetului PIDart, dsa invită colegii care activează în domeniul imunodeficienţelor, dar şi al imunologiei sau al bolilor infecţioase, să trimită fotografii de rezoluţie înaltă, ilustraţii sau fotografii artistice, originale, create pe parcursul muncii clinice sau de cercetare. Lucrările vor fi expuse pe tot parcursul reuniunii şi vor fi jurizate de participanţii la conferinţă, imaginile câştigătoare urmând a fi publicate în buletinul ESID. Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare pe site-ul ESID sau pe cel al reuniunii. Termenul limită de înscriere este 30 august a.c.  

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe