Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Artă din cercetare

Viața Medicală
Dr. C. M. vineri, 27 iulie 2012

     Colaboratoarea din Finlanda a săptămânalului nostru, dna dr. Crina Sămărghitean, ne anunţă desfăşu­rarea, cu ocazia întâlnirii bienale din perioada 3–6 octom­brie, de la Florenţa, a Societăţii Europene de Imunodeficienţe (ESID), a expoziţiei PIDArt & Photo 2012. În calitate de preşedinte al comitetului PIDart, dsa invită colegii care activează în domeniul imunodeficienţelor, dar şi al imunologiei sau al bolilor infecţioase, să trimită fotografii de rezoluţie înaltă, ilustraţii sau fotografii artistice, originale, create pe parcursul muncii clinice sau de cercetare. Lucrările vor fi expuse pe tot parcursul reuniunii şi vor fi jurizate de participanţii la conferinţă, imaginile câştigătoare urmând a fi publicate în buletinul ESID. Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare pe site-ul ESID sau pe cel al reuniunii. Termenul limită de înscriere este 30 august a.c.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC