Newsflash
Știri

Aproape o mie de candidați au susținut examenul de medic/farmacist specialist la București

de Florentina Ionescu - oct. 26 2020
Aproape o mie de candidați au susținut examenul de medic/farmacist specialist la București

Prof. dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiul Medicilor București, a făcut astăzi un anunț cu privire la examenul de obținere a titlului de medic / farmacist specialist.

Aceasta a scris pe o rețea de socializare că Departamentul Postuniversitar al UMF „Carol Davila” din București a finalizat cu succes susținerea examenului de obținere a titlului de medic / farmacist specialist.

examen obtinere titlu medic farmacist specialist

„În Centrul Universitar București au susținut examenul un număr de aproape 1.000 de candidați. Au fost de organizat 90 de Comisii de examen și 61 de Comisii de contestații. O muncă uriașă, dar la care am avut și simțit mereu sprijinul colegilor mei. Este important cât mai rapid să se aducă în ajutorul sistemului de sănătate, al colegilor mei medici, medici tineri, să creștem numărul de medici!”, a conchis prof. dr. Cătălina Poiană.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe