Newsflash
Știri

Apartamente de serviciu oferite cadrelor medicale din spitalele ASSMB

de Dorina Novac - sept. 16 2020
Apartamente de serviciu oferite cadrelor medicale din spitalele ASSMB

Mai multe cadre medicale de la spitalele „Dr. Victor Babeș”, „Colțea” și „Carol Davila” au primit cheile noilor apartamente de serviciu în care vor locui.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că apartamentele au fost achiziționate de Primăria Capitalei, prin ASSMB, pentru a fi repartizate cadrelor medicale din cele 19 spitale.

medici ASSMB
Sursă imagine: unsplash.com

 

„Am reușit, printr-un program în premieră inițiat de Primăria Capitalei în 2018, să fiu martora emoțiilor firești unui început de drum, în casa nouă, pentru medici și personal sanitar care se chinuiau de ani de zile cu chirii foarte mari”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Aceasta a precizat că până în prezent au fost achiziționate aproape 200 de astfel de apartamente.

„Urmează procedura de licitație pentru încă 300. Pentru că ne dorim să avem cadre medicale care să renunțe la a alege drumul străinătății, pentru că avem nevoie de medici, de asistenți, de îngrijitori, de infiermieri, de absolut toate cadrele medicale din spitale”, a declarat primarul general al Capitalei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe