Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Apartamente de serviciu oferite cadrelor medicale din spitalele ASSMB

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 16 septembrie 2020, ora 13:53

Mai multe cadre medicale de la spitalele „Dr. Victor Babeș”, „Colțea” și „Carol Davila” au primit cheile noilor apartamente de serviciu în care vor locui.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că apartamentele au fost achiziționate de Primăria Capitalei, prin ASSMB, pentru a fi repartizate cadrelor medicale din cele 19 spitale.

medici ASSMB
Sursă imagine: unsplash.com

 

„Am reușit, printr-un program în premieră inițiat de Primăria Capitalei în 2018, să fiu martora emoțiilor firești unui început de drum, în casa nouă, pentru medici și personal sanitar care se chinuiau de ani de zile cu chirii foarte mari”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Aceasta a precizat că până în prezent au fost achiziționate aproape 200 de astfel de apartamente.

„Urmează procedura de licitație pentru încă 300. Pentru că ne dorim să avem cadre medicale care să renunțe la a alege drumul străinătății, pentru că avem nevoie de medici, de asistenți, de îngrijitori, de infiermieri, de absolut toate cadrele medicale din spitale”, a declarat primarul general al Capitalei.

Etichete: cadre medicale apartamente ASSMB

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC