Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

ANMDMR are un președinte temporar

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 14 ianuarie 2020, ora 12:35

Roxana Stroe a fost numită astăzi de Victor Costache, ministrul Sănătății, în funcția de președinte al Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR).

Ea va exercita această funcție cu caracter temporar, până la organizarea concursului de ocupare a funcției de președinte sau revocare, se precizează într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Pe perioada acestui mandat temporar, Roxana Stroe va avea în atribuții realizarea obiectivelor din domeniul de activitate al ANMDMR. Totodată, ea se va ocupa și de organizarea strategiei pentru desfășurarea concursurilor de președinte și vicepreședinte pentru această instituție.

Victor Costache i-a solicitat noului președinte al ANMDMR ca metodologia de concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere ale instituției să fie validată cu reputați specialiști din domeniu. 

Roxana-Stroe-functie-presedinte

Cine este Roxana Stroe?

Este medic primar Farmacologie Clinică și lucrează în cadrul ANMDMR de la sfarsitul lui 2010. În prezent, ea ocupă funcția de coordonator al Direcției Farmacovigilență și Managementul Riscului. Din 2014, este membru în Comitetul de Farmacovigilență și Managementul Riscului al EMA, iar din martie 2019 membru altern al EMA Management Board.

Etichete: Agentia Nationala a Medicamentului Victor Costache ministerul sanatatii

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.