Newsflash
Știri

ANMDMR a realizat o broșură despre vaccinurile anti-COVID aprobate în UE

de Florentina Ionescu - apr. 1 2021
ANMDMR a realizat o broșură despre vaccinurile anti-COVID aprobate în UE

Pe RO Vaccinare, pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 pe Facebook, au fost publicate informații despre o broșură realizată de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România.

Potrivit RO Vaccinare, broșura conține informații despre cele patru vaccinuri împotriva COVID19 autorizate de Comisia Europeană. 

postare vaccinare covid gov

În postarea de ieri de pe RO Vaccinare, românii sunt încurajați și să raporteze reacțiile adverse la ANMDMR, prin accesarea următorului link: https://covid19.anm.ro/.

„Informații despre cele patru vaccinuri autorizate în UE găsiți în broșura realizată de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR): http://bit.ly/info-persoane-vaccinate”, se arată pe rețeaua de socializare.

Această broșură informativă este pentru persoanele vaccinate cu vaccinuri împotriva COVID-19. Totodată, documentul conține informații despre atenționările privind reacțiile alergice pentru vaccinurile COVID-19. Cei interesați pot accesa broșura la acest link.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe