Newsflash
Știri

Aniversare

de B. C. - ian. 8 2010
Aniversare

La sfârşitul anului care s-a încheiat, la Spitalul de Boli Cronice „Sf. Luca“ din Bucureşti a avut loc o manifestare inedită, cu caracter aniversar-festiv: 35 de ani de la înfiinţarea spitalului (1974–2009), o unitate medicală cu profil unic altădată, intens solicitat astăzi de „boomul“ îmbătrânirii populaţiei şi al evoluţiei morbidităţii prin boli cronice. (...)

Se poate spune nu numai că a rezistat încercărilor prin care a trecut de-a lungul a peste trei decenii (reorganizări, reprofilări, modificări de structură impuse de diferitele încercări de „reformă“, de condiţii materiale obiective ţinând de insuficienţa de localuri pentru alte profiluri şi chiar de anumite interese personale ale unora care se aflau în căutare de „spaţiu vital“), dar s-a şi dezvoltat în planul organizării şi adaptării la cerinţe, a fost reabilitat din punct de vedere constructiv, în dotarea cu mijloace tehnice necesare – aparatură şi echipamente. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe