Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Aniversare

Viața Medicală
B. C. vineri, 8 ianuarie 2010

La sfârşitul anului care s-a încheiat, la Spitalul de Boli Cronice „Sf. Luca“ din Bucureşti a avut loc o manifestare inedită, cu caracter aniversar-festiv: 35 de ani de la înfiinţarea spitalului (1974–2009), o unitate medicală cu profil unic altădată, intens solicitat astăzi de „boomul“ îmbătrânirii populaţiei şi al evoluţiei morbidităţii prin boli cronice. (...)

Se poate spune nu numai că a rezistat încercărilor prin care a trecut de-a lungul a peste trei decenii (reorganizări, reprofilări, modificări de structură impuse de diferitele încercări de „reformă“, de condiţii materiale obiective ţinând de insuficienţa de localuri pentru alte profiluri şi chiar de anumite interese personale ale unora care se aflau în căutare de „spaţiu vital“), dar s-a şi dezvoltat în planul organizării şi adaptării la cerinţe, a fost reabilitat din punct de vedere constructiv, în dotarea cu mijloace tehnice necesare – aparatură şi echipamente. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC