Newsflash
Știri

Angajat al Ministerului Justiţiei, confirmat cu coronavirus

de Dorina Novac - apr. 9 2020
Angajat al Ministerului Justiţiei, confirmat cu coronavirus

Un angajat al Ministerului Justiţiei, care lucrează în departamentul de buget-finanţe, a fost confirmat cu coronavirus.

Potrivit Ministerului Justiției, persoana respectivă nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3 aprilie.

covid-19 ministerul justitiei

„Conducerea ministerului a dispus deja aplicarea prevederilor legale incidente privind anunțul autorităților competente în astfel de situații, ancheta epidemiologică și izolarea persoanelor aflate în contact cu persoana confirmată. Sediul Ministerului Justiției va fi complet decontaminat prin nebulizare în cursul zilei de astăzi. Precedenta decontaminare completă prin debulizare a avut loc în data de 4 aprilie”, se arată într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

Ministerul Justiției menționează că rămâne operațional complet, inclusiv prin aplicarea procedurilor de lucru la distanță, online, videoconferințe și telemuncă, aplicate în baza instrucțiunilor emise de către ministrul Justiției încă de la declararea stării de urgență.


Notă autor:

Sursă imagine: Pixabay

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe