Newsflash
Știri

Andrei Baciu: Se lucrează pentru transferul activităţii de vaccinare de la CNCAV

de Dorina Novac - mar. 23 2022
Andrei Baciu: Se lucrează pentru transferul activităţii de vaccinare de la CNCAV

Andrei Baciu a precizat, miercuri, că sunt trei sectoare pe care se lucrează pentru transferul activității de vaccinare de la CNCAV: medical, logistic și comunicațional.

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Andrei Baciu, a subliniat că numai arhiva letrică are peste 12.000 de documente.

Andrei Baciu

„Pregătim transferul platformei #ROVACCINARE, precum și al conturilor de pe rețelele sociale, organizăm pentru predare arhiva în format de hârtie și electronic (estimăm că vom avea 100 de volume în format fizic plus 10 GB de informație), inventariem echipamentele IT și de comunicație pentru transfer, facem demersurile tehnice pentru închiderea call-center-ului și a adreselor de email. Urmează decizii legate de aspectele medicale”, a scris Andrei Baciu pe pagina sa de Facebook.

Președintele CNCAV a menționat că obiectivul lor este să facă o tranziție profesionistă, care să permită vaccinarea fără probleme a tuturor celor care vor în continuare să facă acest lucru.

Potrivit lui, planul de tranziție nu va interfera în niciun fel cu menținerea capacității medicale, organizatorice și de comunicare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe