Newsflash
Știri

Amenajarea noului sediu administrativ al Spitalului Orășenesc Victoria, finalizată

de Florentina Ionescu - feb. 20 2023
Amenajarea noului sediu administrativ al Spitalului Orășenesc Victoria, finalizată

Primarul orașul Victoria din județul Brașov, Camelia Bertea, a oferit informații noi despre amenajarea și dotarea sediului administrativ al Spitalului Orășenesc Victoria.

Odată cu adoptarea proiectului de buget local pe anul 2023, în ședința Consiliului Local din 16 februarie, consilierii din acest oraș au votat hotărârea ce marchează o nouă reușită privind Spitalul Orășenesc Victoria. 

camelia bertea1

„Am finalizat amenajarea și dotarea noului sediu administrativ al spitalului! Pentru a ne conforma normelor legislative, a trebuit să separăm activitatea adminstrativă de cea medicală. Din acest motiv, am mutat sediul administrativ în afara spitalului, respectiv în incinta policlinicii din curtea acestuia. Aici există un spațiu care ne aparține, dar care se afla într-o stare absolut dezastruoasă. Am renovat complet acest spațiu și am amenajat birouri pentru administrativ, contabilitate, economic, etc. Lucrările de amenajare s-au încheiat încă din decembrie 2022”, a scris Camelia Bertea pe pagina sa oficială de Facebook.

Spațiul este acum complet funcțional, mai spune aceasta, personalul se poate instala în noile birouri, iar „acum avem și hotărârea de consiliu local ce consfințește finalizarea cu succes a acestei etape foarte importante pentru buna funcționare a spitalului pe mai departe”.

Primarul Camelia Bertea a postat și câteva fotografii cu spaţiul respectiv, înainte şi după lucrările de amenajare. 

camelia bertea2

„Odată cu mutarea birourilor din incinta spitalului, vom elibera şi spaţiul necesar pentru amenajarea noului laborator de analize medicale. Acesta face parte din proiectul de amenajare şi dotare a ambulatoriului, pentru care am obţinut finanţare nerambursabilă prin PNRR. Iar în curând, vom demara şi lucrările de eficientizare energetică a clădirii principale a spitalului, tot cu bani din PNRR”, adăugat Camelia Bertea.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe