Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Alexandru Rafila: au sosit în ţară primele doze de vaccin adaptat Omicron

Viața Medicală
L. Budin joi, 24 noiembrie 2022, ora 16:23

Vaccinul va fi accesibil în cabinetele medicilor de familie şi în centrele de vaccinare din principalele spitale din România, a anunțat ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că primele doze de vaccin anti-COVID cu noua formulă au sosit în ţară, în această săptămână, informează Agerpres.

vaccinare-monkeypox1

Acest vaccin va fi în curând accesibil la cabinetele medicilor de familie, în centrele de vaccinare din principalele spitale din România. (...) Cred că este o bună oportunitate să îl administrăm în această perioadă în care se face şi vaccinarea antigripală”, a declarat Alexandru Rafila în cadrul unei dezbateri online.

Ministrul a mai precizat că toţi cetățenii care au făcut deja două doze de vaccin, în formula veche, se pot vaccina cu doza a treia sau a patra de ser, în formula care protejează împotriva subvariantelor BA4/BA5.

Colaborare între IOB și Istituto Nazionale dei Tumori din Milano

Etichete: anunt ministrul sanatatii doze vaccin adaptat subvariante omicron disponibile in tara

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC