Newsflash
Știri

Alexandru Rafila a numit un nou secretar de stat în MS: Alexandru Rogobete

de Florentina Ionescu - feb. 14 2023
Alexandru Rafila a numit un nou secretar de stat în MS: Alexandru Rogobete

Medicul Alexandru Rogobete a fost numit recent secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Alexandru-Florin Rogobete a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată luni în Monitorul Oficial, scrie www.g4media.ro.

Alexandru Rogobete este al șaptelea secretar de stat la conducerea Ministerului Sănătății. Ceilalți șase sunt: Andrei Baciu, Vass Levente, Adriana Pistol, Aurel George Mohan, Tiberius Marius Brădățan, Cătălin Vișean. 

rogobete foto

Alexandru Rogobete era consilier personal al ministrului Alexandru Rafila, ocupându-se de coordonarea proiectelor prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

El este medic ATI și cercetător la Universitatea de Medicină și Farmacie din Timișoara. A mai fost în Ministerul Sănătății, în postul de consilier personal al lui Dragoș Nicolae Garofil în perioada în care acesta a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, arată sursa citată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe