Duminică, 6 martie a.c., medicii dentişti au votat din nou membrii Consiliului Bucureşti, reprezentanţii în Adunarea generală a Colegiului Medicilor Dentişti din România, precum şi cenzorii CMDB. De această dată, votul s-a desfăşurat la Spitalul Clinic de Chirurgie OMF „Prof. dr. D. Theodorescu“, iar numărul celor prezenţi la vot s-a ridicat la 652. (...)"> Alegeri validate la CMDB - Viața Medicală
Newsflash
Știri

Alegeri validate la CMDB

de Dorina PÎRĂU - mar. 11 2011
Alegeri validate la CMDB

   Duminică, 6 martie a.c., medicii dentişti au votat din nou membrii Consiliului Bucureşti, reprezentanţii în Adunarea generală a Colegiului Medicilor Dentişti din România, precum şi cenzorii CMDB. De această dată, votul s-a desfăşurat la Spitalul Clinic de Chirurgie OMF „Prof. dr. D. Theodorescu“, iar numărul celor prezenţi la vot s-a ridicat la 652. (...)

   Duminică, 6 martie a.c., medicii dentişti au votat din nou membrii Consiliului Bucureşti, reprezentanţii în Adunarea generală a Colegiului Medicilor Dentişti din
România, precum şi cenzorii CMDB. De această dată, votul s-a desfăşurat la Spitalul Clinic de Chirurgie OMF „Prof. dr. D. Theodorescu“, iar numărul celor prezenţi la vot s-a ridicat la 652. După cum ne-a declarat şi dl dr. Cosmin Totan, preşedintele Comisiei electorale a municipiului Bucureşti, modul de organizare şi desfăşurare a alegerilor a fost mult mai strict decât la scrutinul din 19 februarie, pentru a se evita eventuale nereguli ori vicii de procedură care să ducă la invalidarea alegerilor. Luni, 7 martie a.c., rezultatele au fost validate de Comisia electorală centrală a CMDR şi au fost afişate la sediul CMDB. În cursul zilei de joi, 10 martie a.c., la sediul Facultăţii de Medicină Dentară din Bucureşti, cei 49 de consilieri aleşi s-au întrunit pentru formarea Biroului executiv şi alegerea preşedintelui CMDB.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe