Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Al doilea cabinet stomatologic școlar cu dotări de ultimă generație, la Târgu Mureș

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 3 iulie 2020, ora 10:22

Primăria Târgu Mureş a anunţat, joi, că al doilea cabinet stomatologic școlar cu dotări de ultimă generație este funcțional la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș.

Potrivit consilierului primarului Târgu Mureș, Claudiu Maior, în total vor fi dotate și modernizate 5 cabinete școlare stomatologice, în diferite instituții de învățământ de pe raza municipiului.

cabinet stomatologic elevi
Sursă imagine: Claudiu Maior/ Facebook

 

„Ne bucurăm că putem oferi elevilor din oraș condiții și servicii stomatologice de înaltă calitate (consultație și prevenție), pentru că, cu toții știm - zâmbetul este cartea de vizită a unei persoane. (...) Momentan unul se află la Colegiul Agricol „Traian Săvulescu” și altul la Colegiul Național „Al. Papiu Ilarian”, urmând și în celelalte 3 locații”, a declarat Claudiu Maior.

Noile cabinetele stomatologice şcolare vor funcţiona la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”, Colegiul Naţional „Unirea”, Liceul „Bolyai Farkas”, Liceul „Traian Săvulescu” şi la Şcoala Gimnazială „Romulus Guga”.

cabinet stomatologc 2

Etichete: cabinet stomatologic Târgu Mureș consultatie institutii de invatamant

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC