Newsflash
Știri

Acțiune de vaccinare anti-COVID desfășurată în judeţul Hunedoara cu medici voluntari

de Dorina Novac - feb. 22 2021
Acțiune de vaccinare anti-COVID desfășurată în judeţul Hunedoara cu medici voluntari

O echipă de voluntari, formată din medici și asistente de la Spitalul Județean Timișoara, au desfășurat, timp de două zile, o acțiune de vaccinare împotriva COVID în comuna Orăștioara de Sus, din județul Hunedoara.

S-au înscris pentru a fi vaccinate 160 persoane cu vârsta peste 65 de ani, cu afecțiuni cronice, imobilizate sau nedeplasabile, aflate la domiciliu împreună cu membrii de familie care locuiesc în aceeași gospodărie, informează Direcția de Sănătate Publică Hunedoara.

vaccinare anti-COVID
Sursă imagine: RO Vaccinare/ Facebook

Echipă de voluntari formată din medici şi asistente de la Spitalul Judeţean Timişoara a fost coordonată de prof. dr. Dorel Săndesc.

Centrul a fost deschis în comuna Orăștioara de Sus, prin implicarea mai multor instituții locale și vine în sprijinul celor care și-au exprimat dorința de a se vaccina.

vaccinare Hunedoara

„Acțiunea de voluntariat pentru vaccinarea împotriva COVID-19 înseamnă un act medical important pentru persoanele din zone îndepărtate de centrele de vaccinare din orașe. Orăștioara de Sus a fost aleasă ca prim proiect pentru județul Hunedoara, în semn de respect față de oamenii printre care mi-am petrecut copilăria și adolescența”, a declarat prof. dr. Dorel Săndesc, coordonatorul acțiunii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe