Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Abordarea multidisciplinară, în dezbatere la București

În perioada 11-13 octombrie va avea loc la București congresul Clubului Regal al Medicilor, ajuns la a patra ediție. Evenimentul beneficiază de participare internațională și reprezintă un forum pentru specialiștii implicați în schimbul de idei, provocări, inovație și formare în sănătate, din peste 20 de specialități: obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, imagistică medicală, medicină de laborator, gastroenterologie, ORL, oftalmologie, pediatrie, neonatologie etc. Anul acesta, prezentările vor aborda multidisciplinar aspecte din patologia ginecologică și obstetricală, din pediatrie, gastroenterologie, oftalmologie și ORL. Alte prezentări vor aborda ecografia neonatală și actualitățile în neonatologie, clinica sânului, conceptele actuale în artroplastia de genunchi. Evenimentul va avea loc la hotel Novotel și este creditat de CMR, OBBCSSR și OAMMR. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul evenimentului.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.