Newsflash
Știri

Abordarea multidisciplinară, în dezbatere la București

de - oct. 5 2018
Abordarea multidisciplinară, în dezbatere la București

În perioada 11-13 octombrie va avea loc la București congresul Clubului Regal al Medicilor, ajuns la a patra ediție. Evenimentul beneficiază de participare internațională și reprezintă un forum pentru specialiștii implicați în schimbul de idei, provocări, inovație și formare în sănătate, din peste 20 de specialități: obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, imagistică medicală, medicină de laborator, gastroenterologie, ORL, oftalmologie, pediatrie, neonatologie etc. Anul acesta, prezentările vor aborda multidisciplinar aspecte din patologia ginecologică și obstetricală, din pediatrie, gastroenterologie, oftalmologie și ORL. Alte prezentări vor aborda ecografia neonatală și actualitățile în neonatologie, clinica sânului, conceptele actuale în artroplastia de genunchi. Evenimentul va avea loc la hotel Novotel și este creditat de CMR, OBBCSSR și OAMMR. Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul evenimentului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe