Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

ABONAMENTE - NOUTĂŢI

La toate oficiile poştale din Bucureşti şi din ţară, începând cu 1 decembrie a.c. se pot încheia abonamente la Viaţa medicală pentru 2010. Pentru a primi ziarul începând cu luna ianuarie 2010, abonaţii trebuie să se adreseze oficiului poştal ales, cel mai târziu până la 18 decembrie 2009.(...)

Viaţa medicală, din nou la vânzarea liberă
Din 5 decembrie 2009, Viaţa medicală se va găsi în reţeaua de difuzare R-Kiosk şi Media Business, precum şi la difuzorii particulari.
Tarife promoţionale în redacţie
cu ridicare de la sediul nostru, abonaţii beneficiind de următoarele reduceri de preţ: - abonament pe un an (2010) – 56 lei - abonament pe şase luni – 35 lei - abonament pe trei luni – 18 lei - abonament pe o lună – 6 lei.
cu expediere la domiciliu, tarifele fiind aceleaşi cu ale abonamentelor încheiate prin Poşta Română. Abonamentele în redacţie pentru 2010 pot fi făcute chiar din acest moment, în orice zi lucrătoare, pentru orice perioadă.
Telefon: 021.315.60.60; e-mail: vmr.redactia@clicknet.ro 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.