Newsflash
Știri

A șasea ediție a IMSCB - International Medical Students’ Congress of Bucharest

de Dorina Novac - nov. 28 2022
A șasea ediție a IMSCB - International Medical Students’ Congress of Bucharest

În perioada 23-27 noiembrie a avut loc cea de 6-a ediție a IMSCB - International Medical Students’ Congress of Bucharest, organizat de Societatea Studenților în Medicină din București, cu sprijinul UMF „Carol Davila”.

congres UMF

„Ca în fiecare an, studenții, indiferent de anul de studiu, au ocazia de a învăța de la speakeri de renume, atât din țară, cât și din străinătate, în cadrul conferințelor, workshopurilor, evenimentelor de tip masă rotundă («roundtable»), abordând mai multe specialități”, au precizat repșrezentanții Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Carol Davila”.

Citește și: Proiect pentru studenții de la stomatologie, la UMF „Carol Davila” București

În cadrul ceremoniei de deschidere, ce s-a desfășurat în data de 23 noiembrie, au fost prezenți atât prof. dr. Viorel Jinga, cât și alți membri de seamă din conducerea universității și din domeniul medical.

IMSCB

Participanții din toată țara, dar și din străinătate, au avut  ocazia să își prezinte studiile de caz, posterele, realizările științifice, cele mai bune lucrări fiind, bineînțeles, premiate.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe