Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

A încetat din viață conf. dr. Gheorghe Popa, oncopediatru

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală luni, 16 mai 2022, ora 17:12

Cei care l-au cunoscut, printre care și numeroși medici care i-au fost elevi, au postat mesaje de apreciere pe pagina Centrului de Pediatrie din Cluj-Napoca.

Dr Gheorghe Popa

Medicul Gheorghe Popa a fost șeful Compartimentului Hematologie și Oncologie Pediatrică din cadrul clinicii Pediatrie II, la Spitalul Clinic Universitar pentru Copii din Cluj-Napoca. În perioada 2017-2019 a fost șeful acestei clinici.

A fost membru al Societății Internaționale de Oncopediatrie, membru fondator al Societății Române de Oncohematologie Pediatrică și membru fondator și voluntar activ al Asociației Beatrix Buhrer pentru Sprijinirea Copiilor Afectați de Cancer.

Conf. dr. Gheorghe Popa a scris și publicat „Manual de oncohematologie pediatrică”. În 2020 s-a alăturat Centrului de Pediatrie din Cluj-Napoca.

„Un medic atât de iubit și apreciat de pacienți și colegi” (echipa Centrului de Pediatrie), „un profesionist adevărat și un om deosebit” (dr. Cătălin Colț), „un mentor adevărat” (dr. Vlad Bontea), „un erou și un câștigător în bătălia cu bolile oncopediatrice. Și, mai presus de toate, și-a pus pus amprenta asupra multor medici în formarea și trecerea lor prin compartimentul de oncopediatrie, pe fiecare ne-a învățat ceva domnul conferențiar dr. Gheorghe Popa!” (dr. Lucica Cinezan) (sursa: Centrul de Pediatrie

Mulțumiri și drum lin!

 

 

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.