Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

A fost lansat site-ul DoctorDeBine.ro

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 3 septembrie 2020, ora 12:55

Echipa de Digital a PRO TV lansează site-ul DoctorDeBine.ro, pentru toți cei care caută răspunsuri în domeniul sănătății.

Potrivit unui comunicat de presă, după succesul emisiunii online „Doctor de bine” a Știrilor PRO TV, site-ul devine principala sursă de conținut pe teme de sănătate din portofoliul digital al PRO TV.

Doctordebine.ro

Astfel, cu un focus crescut pe zona de video, site-ul va aduce cititorilor știri relevante, de la specialiști în domeniu, într-o formă concisă și pe înțelesul tuturor celor interesați.

„Pe doctordebine.ro găsești informațiile medicale de care ai nevoie: corecte, concise, venite direct de la specialiști. Trebuie să avem în vedere faptul că fiecare organism poate reacționa diferit când înfruntă o boală, iar tratamentul pe care l-a luat un prieten, o vecină sau chiar cineva din familie ar putea să nu aibă aceleași rezultate în cazul nostru. Tocmai de aceea este necesar să învățăm când și ce fel de specialist să căutăm. Doctordebine.ro iți aduce mai aproape medicii de care ai nevoie”, a precizat prezentatoarea emisiunii online, Liliana Curea.

Liliana Curea
Liliana Curea

 

Potrivit ei, aici vei găsi interviuri, știri și materiale care te vor ajuta să începi (sau să continui) un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată și multă mișcare: „Doctordebine.ro este cu și despre sistemul românesc de sănătate cu tot ce implica el: pacienți, medici, autorități”.

Andreea Groza, colaborator al site-ului spune că „Doctordebine.ro” te ajută să fii conștient de ceea ce ți se întâmplă ție, biologic vorbind.

„Culmea, și stările sufletești – bucurie, griji, frică, ori supărare – apar după circuite bio-chimice petrecute în creier. Deci ne întoarcem la biologie și când ne bucurăm de o primă sau de un examen luat! Sau de o înghețată bună! Dar acum intră în joc altă biologie, a dulciurilor, și a circuitelor pe care le fac acestea. Despre toate o să afli de pe doctordebine.ro”, a spus Andreea Groza.

Etichete: Doctordebine.ro boala tratament specialisti sanatate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC