}

Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

A fost ales noul președinte al SOGR

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 5 octombrie 2018
    Prof. dr. Radu Vlădăreanu este noul președinte al Societății de Obstetrică și Ginecologie din România (SOGR). Șeful Clinicii de obstetrică-ginecologie a Spitalului Universitar de Urgență Elias din București a fost ales în această funcție în cadrul Congresului Național SOGR, desfășurat la Iași, între 20 și 22 septembrie. El a preluat conducerea societății de la prof. dr. Mircea Onofriescu. Noul președinte spune că între prioritățile sale se numără: reorganizarea societății, încurajarea activităților de cercetare, dar și sprijinirea medicilor tineri pentru a face performanță.
    De-a lungul timpului, prof. dr. Radu Vlădăreanu a ocupat numeroase funcții de conducere în diverse organizații, fiind și autorul mai multor cărți, studii și articole de specialitate. A fost, pe rând, președintele Comisiei de obstetrică–ginecologie a Colegiului Medicilor din România, președintele Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie și președintele Asociației Române pentru Reproducere Umană. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 de lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC