Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

8.500 de bucureşteni s-au înscris pentru testarea gratuită pentru COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 25 mai 2020, ora 12:29

Un număr de 8.500 de bucureșteni s-au înscris pentru a se testa gratuit, să afle dacă sunt infectați cu noul coronavirus.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a scris pe pagina sa de Facebook că 8.500 de bucureșteni s-au înscris în programul „Testăm pentru Bucureşti”, în cadrul căruia 11.000 de persoane pot beneficia de testare gratuită de tip Real Time PCR.

testari bucuresteni

Astfel, potrivit edilului, mai sunt disponibile 2.500 de locuri.

„După înscriere, veți fi contactați și programați pentru testare la unul din cele 20 de laboratoare ale clinicilor de stat și private partenere ale programului «Testăm pentru București». Testele sunt PCR - cele mai performante la nivel mondial. Constau în analizarea unei probe din exudatul nazal și faringian”, a scris Gabriela Firea.

firea testare gratuita
Sursă imagine: Gabriela Firea/Facebook

 

Primăria Capitalei a lansat platforma online http://testampentrubucuresti.assmb.ro/. Se pot înscrie, în vederea testării RT-PCR, bucureştenii care sunt asimptomatici și care doresc să participle la proiect pe bază de voluntariat.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: testare gratuita coronavirus romania testam pentrub bucuresti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.