Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

20 de persoane confirmate cu COVID-19 la Institutul Oncologic din Cluj. Trei sunt cadre medicale

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 13 aprilie 2020, ora 11:07

La Institutul Oncologic din Cluj-Napoca 20 de persoane, dintre care trei cadre medicale, au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Potrivit prefectului judeţului Cluj, Mircea Abrudean, la Institutul Oncologic au fost testate 947 persoane până în prezent. S-au descoperit 20 de pozitivi asimptomatici, dintre care 3 cadre medicale: 2 asistente medicale şi un psiholog.

poza cluj

„Trebuie menţionat că toate kiturile de testare utilizate pentru aceste teste au fost achiziţionate din sponsorizări. Este în curs o anchetă epidemiologică sub coordonarea Direcţiei de Sănătate Publică”, a declarat, potrivit Agerpres, Mircea Abrudean.

Precizăm că, vineri, 10 aprilie, la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca au fost depistate16 cazuri de persoane cu coronavirus, dintre care două cadre medicale. Pacienții erau asimptomatici.

Patriciu Achimaş-Cadariu, directorul medical al institutului, a declarant pentru Agerpres că testarea personalului medical şi a pacienţilor va continua.

Sursă imagine: Facebook

Etichete: persoane infectate cu coronavirus cadre medicale infectate coronavirus romania

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.