Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

1.000 DE COPII

    Un colectiv alcătuit din medicii Bogdan Alexandru, Mădălina Dobrescu, Dragoş Grădinaru, Valeria Vlăsceanu şi asistenţii Cristina Zamfirescu, Florentina Dinu şi Petruţa Enescu a asistat, în cadrul Maternităţii CMU „Regina Maria“, la naşterea celui de-al o mielea nou-născut, care a avut loc la 24 august a.c. Activitatea maternităţii a început acum doi ani. Este un loc unde mămicile vin cu încredere, având asigurate toate condiţiile necesare: confort, siguranţă, o echipă medicală competitivă. „Maternitatea este o dovadă vie a modului cum poţi face din orice eveniment medical unul de succes. Au fost doi ani în care am realizat în maternitatea noastră intervenţii complexe, reuşind să construim, în acelaşi timp, o echipă unită, pregătită să facă fericite şi alte familii din România“, a declarat dl Cristian Popescu, director al spitalelor CMU.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.