Potrivit preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, furajele care dau culoarea galbenă a puilor nu sunt toxice pentru păsări sau pentru om.
Asociația pentru consiliere și educație în sănătate ACES organizează o nouă ediție a cursului „Cum să îți pui pacienții pe pompă de insulină”, pe 16 decembrie, la Brașov.
Investigaţii suplimentare au descoperit că toate restaurantele din Austria în care s-au înregistrat cazuri de infectare au folosit kebab importat din Polonia.
Obiectivul general al proiectului este conservarea biodiversităţii prin implementarea unor măsuri din Planul de Management al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.
Doi celebri chefi care lucrează în SUA – Dominique Crenn și José Andrés - au făcut deja primele comenzi pentru carne artificială, pe care intenționează să o servească în restaurantele lor.
Pui, vaci, concedii plătite, un apartament de peste un milion de dolari - acestea sunt premiile tombolelor organizate din Thailanda până-n Hong Kong, pentru cei care s-au vaccinat anti-COVID-19.
Pui crescuţi cu hormoni, legume forţate să crească, miere falsificată sau roșii cu moţ toxic – câte dintre aceste legende despre alimente au fundament știinţific? Prof. univ. Dumitru Drăgotoiu, prorector la USAMV, știe răspunsurile.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe