Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Sănătate privată

Clinică multidisciplinară, lansată recent în Capitală

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 27 septembrie 2021, ora 10:06

În București a fost deschisă zilele trecute o unitate medicală care reprezintă o investiție grecească de 3 milioane de euro în servicii de diagnostic, tratament și second-opinion.

Pe piața de servicii medicale private românești a fost lansată o clinică multidisciplinară, în urma unei investiții de aproximativ 3 milioane de euro, capital 100% grecesc. Clinica Atena Medical Center acoperă peste 30 de specialități și va oferi servicii de second opinion la nivel internațional. 

stomatologie copii si adulti
Fotografie creată de Andrea Piacquadio, de la Pexels

Din această lună, pacienții români vor beneficia de servicii medicale din partea a peste 120 de medici cu experiență vastă atât din România, cât și din străinătate (din țări precum Grecia, Germania, Marea Britanie și SUA), sub conducerea directorului medical Dr. Konstantinos Vakalidis – chirurg urolog și androlog, doctor în științe medicale.

„Ne dorim ca pacienții să beneficieze și de a doua opinie medicală. Astfel că am încheiat mai multe protocoale de colaborare cu medici din Grecia, Marea Britanie, Germania și SUA. Așa cum o spune și sloganul nostru, sănătatea pacienților noștri este datoria noastră”, a declarat dr. Konstantinos Vakalidis, director medical al clinicii.

Acesta a mai declarat că în perioada următoare, va continua etapa de dotare a clinicii cu cele mai performante aparate și instrumente de imagistică medicală, „aparatură extrem de utilă în diagnosticarea cât mai precisă a posibilelor afecțiuni”.

Centrul medical are o suprafață totală de aproximativ 1200 de metri pătrați, pe șase niveluri. Printre specialitățile medicale oferite se numără: urologie-andrologie, ginecologie, pediatrie, stomatologie, ORL, oftalmologie, endocrinologie, reumatologie, laborator de analize medicale ș.a.m.d. În plus, pacienții pot solicita și testare COVID (atât RT-PCR, cât și testare rapidă).

Etichete: Stomatologie multidisicplinar echipa multidisciplinara second opinion medici urologi Konstantinos Vakalidis dotare echipamente imagistica medicala Urologie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC