Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Webinar moderat de dr. Gabriel Tatu-Chițoiu, diseară, de la 19:00

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 2 decembrie 2021, ora 12:07

Medicul Gabriel Tatu-Chițoiu invită profesioniștii din domeniul medical în această seară la un webinar pe tema terapiei antitrombotice la pacienții cu AVC.

Intitulat „Terapia antitrombotică la pacienții cu accident vascular cerebral”, webinarul se va ține în această seară, de la ora 19:00, pe platforma Zoom. 

webinar dr. tatu chitoiu

„Pacientul cu AVC ischemic/hemoragic cu indicație de terapie antitrombotică... o provocare practică care stârnește mereu emoții medicului curant... Acest al treilea episod al serialului «Terapia antitrombotică la pacienți speciali» îl va avea drept protagonist pe domnul Conf. Dr. Sorin Tuță și se va desfășura mâine (n.red. -azi), Joi, 2 Decembrie, începând cu orele 19:00. Accesul este liber pentru profesioniștii în medicină (rețineți link-ul de mai sus)”, a transmis medicul Gabriel Tatu-Chițoiu pe o rețea socială.

Etichete: terapie antitrombotica pacienti avc pacienti cu AVC tratament AVC accident vascular cerebral accident vascular cerebral ischemic dr Gabriel Tatu-Chitoiu gabriel tatu-chitoiu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.